Χρώματα Βενέτης

Χρώματα & Βερνίκια, Τρίκαλα

Flex

Η εταιρία Flex εξειδικεύεται στα μηχανήματα εργασίας, τριβεία κλπ.

Flex L 2106 VC Ηλεκτρικός Γωνιακός Τροχός

Flex L 2106 VC

Ηλεκτρικός Γωνιακός Τροχός Flex L 2106 VC: O κλασσικός γωνιακός τροχός FLEX με 2000 Watt για κοπή, αγρίεμα και λείανση. Οι 6000 στροφές ανά λεπτό είναι κατάλληλες για όλες τις εργασίες σε μέταλλο ή μπετόν όταν χρησιμοποιούνται δίσκοι κοπής/λείανσης Φ230mm. Το ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες σύνθετο μεταλλικό κέλυφος μοτέρ FLEX το κάνει αδιαπέραστο από τα καυτά ρινίσματα ή υπολείμματα λείανσης.

Βασικός εξοπλισμός:

Περισσότερα

Flex Αναδευτήρας R600VV

Flex Αναδευτήρας R600VV

Flex Αναδευτήρας R600VV: Ο αναμείκτης Flex R 600 VV είναι ιδανικός για ανάμιξη χρωμάτων, κόλλες, διαλυτικά και υλικά μονώσεων. Η επιλογή ρυθμιζόμενης ταχύτητας μας δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε τον αναμείκτη για οποιαδήποτε υλικά. Η μαλακή εκκίνηση του εργαλείου μέσω του διακόπτη αποφεύγει την διασπορά του υλικού στο ξεκίνημα

Βασικός εξοπλισμός:

Περισσότερα

Flex WS 702 VEA τριβείο

Flex WS 702 VEA μακρύλαιμο τριβείο

Flex WS 702 VEA τηλεσκοπικό τριβείο: Το τριβείο FLΕΧ WS 702 VEΑ είναι η μόνη αξιόπιστη λύση στο τρίψιμο τοίχων. Το μακρύλαιμο τριβείο FLΕΧ έφερε την επανάσταση στην προετοιμασία τοίχων για βαφή ή τοποθέτηση ταπετσαρίας.

Έχετε πια πρόσβαση σε ταβάνια ή τοίχους με ύψος ακόμη και πάνω από τρία μέτρα χωρίς σκαλωσιά ή σκάλα. Το κόστος λείανσης μειώνεται στο ελάχιστο αφού το πατενταρισμένο σύστημα συλλογής σκόνης δεν αφήνει την σκόνη να ξεφύγει στο περιβάλλον εργασίας σας. Η σπαστή περιστρεφόμενη κεφαλή και το αφρώδες εύκαμπτο πλατώ λείανσης αποδίδουν τέλειο αποτέλεσμα.

Περισσότερα