Χρώματα Βενέτης

Χρώματα & Βερνίκια, Τρίκαλα

βερνίκια πολυουρεθάνης ICRO

Η εταιρία ICRO COATINGS S.p.A. είναι μια Ιταλική εταιρία βερνικιών και χρωμάτων, η οποία δραστηριοποιείται εδώ και 26 χρόνια στην Ελλάδα. Η επιτυχημένη πολύχρονη παρουσία της βασίζεται στα ελεγμένα ποιοτικά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και στην μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Website: icro.it

ICRO βερνίκια πολυουρεθάνης

ICRO βερνίκια πολυουρεθάνης

ICRO βερνίκια πολυουρεθάνης: Τα πασίγνωστα βερνίκια πολυουρεθάνης έχουν τελειοποιηθεί ως προς την σκληρότητά τους, την αντοχή τους στον χρόνο, στο κιτρίνισμα και την αντοχή τους στις διάφορες χημικές ουσίες. Αποκτούν έτσι διαφάνεια, μεγάλη καλυπτικότητα και βελούδινη αφή.

Επισκευτείτε το κατάστημα χρωμάτων Βενέτης και προμηθευτείτε, για τη Θεσσαλία και την Κεντρική Ελλάδα, την πλήρη γκάμα των βερνικιών πολυουρεθάνης ICRO.

Περισσότερα

ICRO Βερνίκια Πατωμάτων

ICRO Βερνίκια Πατωμάτων

ICRO Βερνίκια Πατωμάτων: Η ICRO προσφέρει στους πελάτης της μια μεγάλη σειρά προϊόντων για την βαφή των ξύλινων πατωμάτων. Νέες έρευνες έχουν αποδώσει καρπούς με αποτέλεσμα την τέλεια σκληρότητα.

Επισκευτείτε το κατάστημα χρωμάτων Βενέτης και προμηθευτείτε, για τη Θεσσαλία και την Κεντρική Ελλάδα, την πλήρη γκάμα των βερνικιών για πατώματα, ICRO.

Περισσότερα