Χρώματα Βενέτης

Χρώματα & Βερνίκια, Τρίκαλα

Κέντρο Χρώματος Βενέτης

Χρώματα Βενέτης, στα Τρίκαλα.

Το "ΚΕΝΤΡΟ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΒΕΝΕΤΗΣ" είναι εξοπλισμένο με του τελευταίου τύπου αυτόματες μηχανές χρωματισμού, δημιουργώντας τουλάχιστον 22.000 αποχρώσεις.

Καλύπτουμε όλη την γκάμα των χρωμάτων στο χώρο της οικοδομής, του επίπλου, της διακόσμησης και του αυτοκινήτου, σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Απόδειξη, η σταθερά αυξανόμενη πελατεία μας από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία και την υπόλοιπη Ελλάδα: ιδιώτες, επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές, πολιτικοί μηχανικοί / αρχιτέκτονες, τεχνικές εταιρίες, εργοστάσια και βιοτεχνίες επίπλου, βαφείς αυτοκινήτων, βιομηχανικές μονάδες.

Υπεύθυνη Τεχνογνωσία και εμπειρία

Το κατάστημα χρωμάτων "Βενέτης" ιδρύθηκε τον Οκτώβρη του 1989. Μετά από δυο ανακαινίσεις και επεκτάσεις του καταστήματος καταφέραμε να αποκτήσουμε πλέον, τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις με σύγχρονους χώρους εξυπηρέτησης και άνετο χώρο parking.

Συγκριτικό μας πλεονέκτημα η συσωρευμένη τεχνογνωσία και εμπειρία ετών, στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας χρωμάτων, μας καθιστά κάτι παραπάνω από προμηθευτή χρωμάτων και βερνικιών: τον απαραίτητο σύμβουλο που θα προτείνει τεκμηριωμένες λύσεις στην επιλογή των χρωμάτων για το σπίτι, την οικοδομή, το έπιπλο, το αυτοκίνητο σας.

  1. Πρωτοπορία
  2. Ποιότητα
  3. Ποικιλία
  4. Εξυπηρέτηση
  5. Υπεύθυνη Τεχνογνωσία

Διαφημιστικό Σπότ

Επειδή η ζωή ...είναι έγχρωμη...

Κέντρο Χρώματος Βενέτης

Φωτογραφίες

Κατάστημα χρωμάτων Βενέτης, Τρίκαλα 01 Κατάστημα χρωμάτων Βενέτης, Τρίκαλα 02 Κατάστημα χρωμάτων Βενέτης, Τρίκαλα 03