Χρώματα Βενέτης

Χρώματα & Βερνίκια, Τρίκαλα

Συνεργάτες: Εταιρίες χρωμάτων - μπράντες

Alcon Paint

Alcon Paint

Τα χρώματα και βερνίκια της Alcon Paint προσφέρουν μεγάλη αντοχή στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, προστασία στο περιβάλλον και στο χρήστη, και άριστη σχέση ποιότητας - τιμής.

Website: alconpaint.gr

Στο κατάστημα χρωμάτων Βενέτη, στα Τρίκαλα, θα βρείτε την πλήρη γκάμα των προϊόντων της εταιρίας Alcon Paint, για τα Τρίκαλα, την Θεσσαλία και όλη την Ελλάδα. Δείτε ενδεικτικούς κωδικούς προϊόντων Alcon Paint που μπορείτε να προμηθευτείτε από εμάς, είτε ετοιμοπαράδοτους, είτε κατόπιν παραγγελίας:

Προϊόντα Alcon Paint

ΧΡΩΤΕΧ

ΧΡΩΤΕΧ

Η ΧΡΩΤΕΧ έχοντας ως αρχή την «παραγωγή του κατάλληλου χρώματος για κάθε χρήση», διαθέτει σήμερα στην αγορά περισσότερα από 200 προϊόντα σε πληθώρα αποχρώσεων και συσκευασιών.

Website: chrotex.gr

Στο κατάστημα χρωμάτων Βενέτη, στα Τρίκαλα, θα βρείτε την πλήρη γκάμα των προϊόντων της εταιρίας ΧΡΩΤΕΧ, για τα Τρίκαλα, την Θεσσαλία και όλη την Ελλάδα. Δείτε ενδεικτικούς κωδικούς προϊόντων ΧΡΩΤΕΧ που μπορείτε να προμηθευτείτε από εμάς, είτε ετοιμοπαράδοτους, είτε κατόπιν παραγγελίας:

Προϊόντα ΧΡΩΤΕΧ

ICRO

βερνίκια πολυουρεθάνης ICRO

Η εταιρία ICRO COATINGS S.p.A. είναι μια Ιταλική εταιρία βερνικιών και χρωμάτων, η οποία δραστηριοποιείται εδώ και 26 χρόνια στην Ελλάδα. Η επιτυχημένη πολύχρονη παρουσία της βασίζεται στα ελεγμένα ποιοτικά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και στην μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Website: icro.it

Στο κατάστημα χρωμάτων Βενέτη, στα Τρίκαλα, θα βρείτε την πλήρη γκάμα των προϊόντων της εταιρίας ICRO, για τα Τρίκαλα, την Θεσσαλία και όλη την Ελλάδα. Δείτε ενδεικτικούς κωδικούς προϊόντων ICRO που μπορείτε να προμηθευτείτε από εμάς, είτε ετοιμοπαράδοτους, είτε κατόπιν παραγγελίας:

Προϊόντα ICRO

Nexa Autocolor

Nexa Autocolor

Η Nexa Autocolor χτίζει συνεχώς τη φήμη της παρέχοντας πρωτοποριακά προϊόντα καιπροϊόντα αιχμής, εξαιρετική ποιότητα προϊόντων και αποτελεσματικότητα στη διαδικασία επισκευής. Με όλες αυτές τις ειδικές γνώσεις να εμπλουτίζουν την ανάπτυξη των προϊόντων βαφής, είναι λογικό να επιλέξετε τη NexaAutocolor ως τον προμηθευτή χρωμάτων σας.

Website: gr.nexaautocolor.com/el/

Στο κατάστημα χρωμάτων Βενέτη, στα Τρίκαλα, θα βρείτε την πλήρη γκάμα των προϊόντων της εταιρίας Nexa Autocolor, για τα Τρίκαλα, την Θεσσαλία και όλη την Ελλάδα. Δείτε ενδεικτικούς κωδικούς προϊόντων Nexa Autocolor που μπορείτε να προμηθευτείτε από εμάς, είτε ετοιμοπαράδοτους, είτε κατόπιν παραγγελίας:

Προϊόντα Nexa Autocolor

Er-Lac

Er-Lac

Η ER-LAC έχει συμπληρώσει 35 χρόνια δημιουργικής και ιδιαίτερα επιτυχημένης δραστηριότητας στην Ελληνική και ξένη αγορά στον τομέα παραγωγής και διάθεσης χρωμάτων, βερνικιών και συνθετικών ρητινών.

Website: erlac.gr

Στο κατάστημα χρωμάτων Βενέτη, στα Τρίκαλα, θα βρείτε την πλήρη γκάμα των προϊόντων της εταιρίας Er-Lac, για τα Τρίκαλα, την Θεσσαλία και όλη την Ελλάδα. Δείτε ενδεικτικούς κωδικούς προϊόντων Er-Lac που μπορείτε να προμηθευτείτε από εμάς, είτε ετοιμοπαράδοτους, είτε κατόπιν παραγγελίας:

Προϊόντα Er-Lac

Isomat

Isomat

Η ISOMAT ιδρύθηκε το 1980 και σήμερα αποτελεί μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες χημικών δομικών και κονιαμάτων στη Ν.Α. Ευρώπη. Η σταθερή της ανάπτυξη οφείλεται κυρίως στα καινοτόμα και ποιοτικά προιόντα της, στο υψηλής ειδίκευσης ανθρώπινο δυναμικό της και στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της.

Website: isomat.gr

Στο κατάστημα χρωμάτων Βενέτη, στα Τρίκαλα, θα βρείτε την πλήρη γκάμα των προϊόντων της εταιρίας Isomat, για τα Τρίκαλα, την Θεσσαλία και όλη την Ελλάδα. Δείτε ενδεικτικούς κωδικούς προϊόντων Isomat που μπορείτε να προμηθευτείτε από εμάς, είτε ετοιμοπαράδοτους, είτε κατόπιν παραγγελίας:

Προϊόντα Isomat

Durostick

Durostick

Τα προϊόντα της DUROSTICK καλύπτουν ανάγκες Συγκόλλησης, Στεγάνωσης, Προστασίας, Βελτίωσης, Σφράγισης, Βαφής και Καθαρισμού. Η εταιρική και προϊοντική της ταυτότητα είναι ευρέως διαδεδομένη και αναγνωρίσιμη τόσο στο σύνολο του τεχνικού κόσμου της χώρας όσο και στην πλειοψηφία των ιδιωτών καταναλωτών.

Website: durostick.gr

Στο κατάστημα χρωμάτων Βενέτη, στα Τρίκαλα, θα βρείτε την πλήρη γκάμα των προϊόντων της εταιρίας Durostick, για τα Τρίκαλα, την Θεσσαλία και όλη την Ελλάδα. Δείτε ενδεικτικούς κωδικούς προϊόντων Durostick που μπορείτε να προμηθευτείτε από εμάς, είτε ετοιμοπαράδοτους, είτε κατόπιν παραγγελίας:

Προϊόντα Durostick

HBbody

HBbody

Η εταιρία HBbody εξειδικεύεται στα χρώματα αυτοκινήτου: Παραγωγή αντισκωριακών μειγμάτων, υποστρωμάτων αυτοκινήτων (πίσσας, στόκου) και συγκολλητικών υλών.

Website: hbbody.com

Κατάλογος Hbbody

Στο κατάστημα χρωμάτων Βενέτη, στα Τρίκαλα, θα βρείτε την πλήρη γκάμα των προϊόντων της εταιρίας HBbody, για τα Τρίκαλα, την Θεσσαλία και όλη την Ελλάδα. Δείτε ενδεικτικούς κωδικούς προϊόντων HBbody που μπορείτε να προμηθευτείτε από εμάς, είτε ετοιμοπαράδοτους, είτε κατόπιν παραγγελίας:

Προϊόντα HBbody

Flex

Flex

Η εταιρία Flex εξειδικεύεται στα μηχανήματα εργασίας, τριβεία κλπ.

Στο κατάστημα χρωμάτων Βενέτη, στα Τρίκαλα, θα βρείτε την πλήρη γκάμα των προϊόντων της εταιρίας Flex, για τα Τρίκαλα, την Θεσσαλία και όλη την Ελλάδα. Δείτε ενδεικτικούς κωδικούς προϊόντων Flex που μπορείτε να προμηθευτείτε από εμάς, είτε ετοιμοπαράδοτους, είτε κατόπιν παραγγελίας:

Προϊόντα Flex

Vernilac

Vernilac

Η Vernilac εξειδικεύεται σε βαφές και νεροβαφές.

Website: vernilac.net

Στο κατάστημα χρωμάτων Βενέτη, στα Τρίκαλα, θα βρείτε την πλήρη γκάμα των προϊόντων της εταιρίας Vernilac, για τα Τρίκαλα, την Θεσσαλία και όλη την Ελλάδα. Δείτε ενδεικτικούς κωδικούς προϊόντων Vernilac που μπορείτε να προμηθευτείτε από εμάς, είτε ετοιμοπαράδοτους, είτε κατόπιν παραγγελίας:

Προϊόντα Vernilac